Now Reading
CHELOO, iubit de o pustoaica de 18 ani

CHELOO, iubit de o pustoaica de 18 ani

Se pare ca postura de jurat in cadrul emisiunii X Factor ii prinde bine hip-hoperului CHELLO. Cunoscut mai degraba ca fiind un tip dur si fara scrupule, membrul trupei Parazitii este iubit, chiar si asa, de o pustoaica de 18 ani. Este vorba de o concurenta din casa show-ului, care inca de la auditii nu s-a sfiit in a-si declara simpatia pentru cel mai sus mentionat. Ioana Anuta, caci despre ea este vorba, si-a postat recent, pe pagina ei de Facebook, o poza cu Cheloo, in care isi exprima iubirea pentru acesta: “The love of my life”, a scris cantareata. Si, cu toate ca nu rapper-ul este mentorul ei, aceasta nu conteneste din a-l lauda la orice pas.
“Jessie J de Romania”, asa cum a fost numita de la prima editie a concursului, a uimit juriul prin prezenta ei efervescenta, dar si prin vocea puternica pe care o are, atuuri care au ajutat-o sa mearga pana in Galele LIVE X Factor. Este de altfel si concurenta cea mai curajoasa, asta dupa ce parul i-a fost tuns aproape in totalitate, pentru ca noul look din gale sa fie un adevarat soc pentru toata lumea.
Are aproape 3000 de fani pe Facebook, este iubita si un viitor promitator in peisajul muzical autohton si, de ce nu, cel international.
Iata cum s-a descurcat in prima Gala Live a show-ului X Factor, de la Antena 1, unde a interpretat piesa “Do it like a dude”, a artistei Jessie J.

See Also

Nu uitati sa urmariti in fiecare duminica seara, incepand cu orele 20.30, galele live X factor!! Maine ne intalnim cu Loreen!!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top