Now Reading
Criss si Vlad, din “Pariu cu Viata” au lansat in premiera la ProFM primul lor single, “Cine esti?”

Criss si Vlad, din “Pariu cu Viata” au lansat in premiera la ProFM primul lor single, “Cine esti?”

Joi seara, de la ora 19.00 Criss si Vlad pe care telespectatorii ProTv ii urmaresc in serialul “Pariu cu viata” si in trupa LaLa Band au venit in studioul ProFM la emisiunea lui GreeG si Marius Onuc, unde au lansat single-ul “Cine esti?”, in premiera la radio.

Este prima noastra piesa impreuna, compusa special pentru noi de Ionut Radu, impreuna cu fratele lui, Marius. Ionut chiar ne-a spus ca are o balada romantica pentru noi, ce se potriveste perfect vocilor noastre”, au povestit cei doi invitati ai Dj-ilor ProFM, GreeG si Onuc, adaugand ca atunci cand au auzit-o prima data le-a placut si lor foarte mult.

Putem spune ca este intr-adevar cea mai frumoasa piesa romantica romaneasca si speram sa le placa si fanilor nostri”, a adaugat Vlad.

Ei au pregatit si un moment special in emisiune, pentru o fana care a castigat concursul organizat pe Facebook unde cei care au intrat au trebuit sa ghiceasca la ce emisiune ProFM vor fi prezenti joi cei doi actori. Astfel ca Helena Raluca a putut asculta refrenul piesei “Cine esti?” interpretat live de Criss si de Vlad.

Pentru telespectatorii care asteapta cu sufletul la gura deznodamantul episodului de luni, din “Pariu cu viata”, cei doi tineri au spus ca:

Sigur ceva va exploda si va putem dezvalui doar ca de saptamana viitoare se schimba mai toata povestea, asa ca fanii serialului nu trebuie sa rateze episodul de luni, 19 noiembrie, de la ora 20:30“.

See Also

Ascultatorii ProFM au mai aflat ca isi pot vedea trupa preferata intr-un super concert la Sala Polivalenta, pe data de 8 decembrie unde tinerii fenomen din Romania vor avea si cativa invitati speciali.

Pana atunci trupa Lala Band va lansa cel de-al patrulea album din cariera intitulat “LaLa Dance – LaLa Love Stories 2” ce include 2 cd-uri! Primul “LaLa Dance”, include 18 piese, printre care se numara single-ul “Dance Dance Dance”, dar si cover-uri precum “In The Summertime”, “ I Need a Dollar”, “Party Started” si multe altele.

Cd-ul 2, “LaLa Love Stories 2” contine piesa “Cine esti?” a lui Criss si Vlad, dar si cover-uri: “The Closest Thing To Crazy”, “Bleeding Love”, “I Wanna Grow Old With You” si multe altele.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top