Acum citește
Loredana a lansat albumul „Dragoste”

Loredana a lansat albumul „Dragoste”

Mult asteptatul album al Loredanei, “Dragoste”, poate fi gasit de ieri, 16 noiembrie, la toate chioscurile de ziare impreuna cu Gazeta Sporturilor! Noul material discografic ce reprezinta un cadou al artistei pentru fanii sai, contine 17 piese printre care se numara, atat cel mai nou single “APA” (feat. Cabron), cat si melodii precum “Ochii din Vis” feat. Dragos Chircu, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar” si multe alte piese de exceptie. Pentru realizarea albumului, Lori si-a petrecut nenumarate ore in studio compunand si inregistrand piesele noi incluse pe “Dragoste”. Mai mult decat atat, pe partea de productie, Loredana a lucrat cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn.

In plus, pe 25 noiembrie la Sala Palatului, Loredana va sustine un concert incendiar, prin intermediul caruia artista isi va duce fanii intr-o calatorie prin toata aventura traita pana acum pe scena de-a lungul carierei, o aventura plina de amintiri, piese celebre si multi invitati speciali.

Vezi și

Concertul de pe 25 noiembrie va fi o celebrare a pasiunii mele pentru muzica, din momentul in care am inceput sa cant, la cativa anisori. Tocmai de aceea, publicul se va putea bucura de multa energie, de multa culoare, de cantece care mi-au marcat destinul si, bineinteles, de invitati super speciali alaturi de care voi canta. Nu voi neglija nici elementele de décor si vestimentatie. Pentru acest concert mi-am gasit sursa de inspiratie in trecut, adica in costumele pe care le-am purtat de la debut pina astazi si din ceea ce simt eu ca este viitor, adica materiale inovatoare, taieturi si culori speciale.” a mai spus Loredana.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus