Now Reading
Saga Amurg: “Zori de Zi” – Partea a 2-a, cea mai buna lansare din toate timpurile in Romania

Saga Amurg: “Zori de Zi” – Partea a 2-a, cea mai buna lansare din toate timpurile in Romania

Deznodamantul povestii de iubire dintre Bella si Edward, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a, surclaseaza toate filmele lansate pana in momentul de fata in cinema, cele mai bune rezultate fiind detinute pana acum de Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, partea final? din Twilight inregistrand un numar de spectatori si incasari record in Romania, in primul weekend de la lansare.

Cu aceste date impresionante, seria Amurg reuseste sa intreaca orice asteptari, dovedind inca o data, daca mai era nevoie, devotamentul unui numar tot mai mare de fani romani, complet cuceriti de noile personaje, dovezile de dragoste nemuritoare si o lupta finala de proportii epice din Saga Amurg: Zori de Zi – Partea a 2-a.

Dupa nasterea fiicei sale Renesmee, Bella incepe sa profite de noua ei viata de vampir si de puterile dobandite. Bucuria ei este insa una de scurta durata, din cauza aparitiei unui alt vampir, Irina, care crede ca Renesmee este un “copil nemuritor” si care ii dezlantuie din nou pe Volturi impotriva clanului Cullen. Pentru ca autoritatea vampirilor ii condamn? imediat la moarte pe copiii transformati in vampiri, din cauza faptului ca sunt incontrolabili, viata lui Renesmee este pusa in mare pericol.

See Also

Prinsi intr-o lupta cumplita pentru supravietuire, Edward si Bella incearca sa se alieze cu toate clanurile de vampiri din jurul lumii, pentru a le aduce ca martori in fata Volturilor, in apararea fiicei lor. Va fi oare suficient pentru clanul Cullen sa demonstreze ca Renesmee nu este un “copil nemuritor” pentru a-i salva viata?

Cea de-a cincea parte a seriei, Saga Amurg: Zori de zi – Partea a 2-a, este distribuita de MediaPro Distribution din 16 noiembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Onesti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova si Bucuresti), Cinema 3D Colours (Craiova), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucuresti), Cinema Twins (Ploiesti).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top