Now Reading
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur si Dana Rogoz pleaca in turneu cu Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie

Andreea Marin Banica, Dragos Bucur si Dana Rogoz pleaca in turneu cu Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie

Imediat dup? premiera de gala de vinerea aceasta, de la CinemaPRO, echipa filmului Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie va pleca intr-un turneu in orasele Iasi, Bacau si Braila. Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.

Echipa filmului Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie se va intalni cu publicul si presa sambata, 24 noiembrie, cu incepere de la ora 14.00, la Cinema City din Iasi, urmand ca intalnirea cu spectatorii si jurnalistii bacauani sa aiba loc in aceeasi zi, de aceasta data cu incepere de la ora 19.00. Ziua de 25 noiembrie le este dedicata in exclusivitate spectatorilor din Braila care se vor bucura de prezenta echipei cu incepere de la ora 17.00, in incinta cinematografului Cinema City.

In regia lui Jesus del Cerro si produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie mizeaza pe o distributie de exceptie, in frunte cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim si Mirela Opri?or. Surpriza extrem de placuta a acestei noi comedii romanesti o reprezinta tinerii actori care dau nastere unor personaje de-a dreptul savuroase: Patricia Poslusnic, David Petcu, Dennis Christian Caracas, Mario Savescu si Maria Croitoru care promit inca de pe acum o cariera de succes in cinematografie.

See Also

MediaPro Distribution va lansa in premiera filmul Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie, din 23 noiembrie in urmatoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploies?i), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Pitesti, Targu-Mures, Constanta,Timisoara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top