Now Reading
Promenada Mall Braila – gazda Targului de Carte BookLand pentru o saptamana

Promenada Mall Braila – gazda Targului de Carte BookLand pentru o saptamana

Caravana BookLand isi va deschide portile marti, 27 noiembrie, pentru toti brailenii, in Centrul Comercial Promenada Mall, unde ii asteptam cu mic cu mare, pana la sfarsitul saptamanii: duminica, 2 decembrie. Targul urban de carte BookLand a pregatit pentru iubitorii de carte o multime de surprize, oferte speciale, tombole, promotii si un playlist de peste 9000 de titluri, de la cele peste 70 de edituri participante. Iubitorii de evenimente culturale sigur vor fi bucurosi sa auda ca saptamana viitoare aceste momentele speciale nu vor lipsi din programul zilnic.

Promenada Mall si oamenii frumosi din spatele proiectului BookLand au reusit sa aduca un targ de suflet la Braila, eveniment care cu siguranta va deveni traditie. Imi este draga definitia lui Andrei Plesu : ’’ Cartile sunt felul oamenilor de a avea aripi ca ingerii’’! BookLand exact acest lucru isi propune: rasfoind o carte sa prinzi aripi!”, spune Anca Munteanu, Director Marketing Promenada Mall Braila.

Aflata pentru a doua oara la Braila, echipa BookLand asteapta cu entuziasm intalnirea cu cititorii. Speram ca poposirea noastra in oras va fi o ocazie speciala pentru ca locuitorii sa redescopere placerea de a citi”, spune Sorin Lucaci, organizator proiect BookLand.

Fundatia “Noi citim”, alaturi de BookLand!

Colaborarea dintre BookLand si fundatia “Noi citim” continua! Astfel, in perioada urmatoare, in cadrul Caravanei, aveti ocazia sa achizitionati carti valoroase, la preturi de anticariat, din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului “Noi citim”.

Te asteptam cu drag la Promenada Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

See Also

Despre BookLand – Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line.
Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top