Now Reading
Mister Z (ex. Lucky Man Project) isi lanseaza Label-ul “The Lions Beat”

Mister Z (ex. Lucky Man Project) isi lanseaza Label-ul “The Lions Beat”

Specializat in muzica electronica si dance, “The Lions Beat” se afla sub stricta supraveghere a cunoscutului producator Mister Z, fostul membru al trupei de succes LuckyMan Project si omul care si-a pus amprenta pe hit-urile internationale “Pumpin”, “Party Starter”, “Dancefloor” si nu numai. Echipa “The Lions Beat” este legata de entuziasm, profesionalism si dorinta comuna de a schimba ceva in industria muzicala. Abordarea de a combina tot ceea ce inseamna muzica intr-o singura companie a strans o echipa de profesioni?ti care sunt responsabili de productia muzicala,management, A & R ?i licentiere.

Ce face “The Lions Beat”? Pe scurt: TOT.

Label-ul se ocupa de productia muzicala iar producatorii nostri sunt la curent cu tot ce misca pe piata iar studio-ul este echipat cu aparatura de ultima generatie. Echipa de A&R este responsabila de tot ceea ce inseamna promovarea online cat si cea offline, licentiaza artisti pe plan national si international si este in permanenta in cautare de noi talente.

Cine este Mister Z?

See Also

Zozo aka Mister Z este atat producator de muzica, cat si DJ, a facut parte din trupa LuckyMan Project si este in prezent unul din cei mai impatimiti producatori din Romania. Mister Z a lucrat cu o varietate de artisti precum Anda Adam, Morris, Bogdan Vladau, Xander Benz, Alex Rubio, Costi Ionita si altii. In 2010 Mister Z a produs melodia « Surrender » pentru Eurovision, care a fost cantata de Anda Adam si Connect-R. Aceasta nu a fost singura colaborare a lui Mister Z cu Anda Adam. Ambii au produs hit-uri internationale precum « Cadillac », « Show me (feat DDY) », « Trust » si «Feel » pentru Anda sau « Because of you » pentru Morris. 2010 a fost un an foarte productiv pentru Mister Z, a produs single-ul de debut a Bogdan Vladau intitulat « Hila », hit-ul de vara a lui Alex Rubio, intitulat « Libre » si albumul de debut a lui Xander Benz impreuna cu hit-ul « Mega Fitza » de Cartoons. Mister Z este de asemenea cunoscut pentru remixurile sale. A remixat single-uri pentru Anda Adam (« Love on » si « Cadillac »), Celia (« My story » – versiunea de acordeon), Dj Dark & Sonny Flame (“Jump Up”), Kesha (“Tik-Tok”), Sahara & Shaggy (“Champagne”). Multe din acest remixuri au ajuns in varful topurilor internationale de dance.

De cateva luni Mister Z s-a retras din proiectul LuckyMan Project, simtind ca este nevoie de o noua provocare, de noi proiecte, proiecte diferite fata de ce exista momentan pe piata muzicala din Romania si a hotarat ca este mai bine sa se concentreze asupra lor si asupra proiectului MISTER Z, proiect ce vrea sa devina un produs complex atat din punct de vedere muzical cat si din punct de vedere mediatic. Cea mai noua prouctie semnata de Mister Z este single-ul de debut al frumoasei actrite din renumitul serial “Pariu cu Viata”, Alina Eremia – “With Or Without You”, piesa ce se bucura de un real succes.

Fondat in anul 2012, label-ul “The Lions Beat” a fost creat din dragoste pentru muzica. Industria se schimba, iar Revolutia incepe acum!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top