Acum citește
EL are FACTORUL X, dar a fost eliminat de la X Factor!

EL are FACTORUL X, dar a fost eliminat de la X Factor!

Ieri seara show-ul X Factor a pierdut una dintre cele mai mari voci din acest nou sezon, publicul decizand, dupa ce il salvase printre primii in primele doua gale, sa il elimine pe talentatul Raduly Botond, cel care de fiecare data a stiut sa faca show si a reusit sa evolueze vocal cu fiecare prestatie scenica.

Probabil ca in Romania inca domnesc discriminarile de natie ( pentru ca Raduly are origine maghiara), probabil talentul impletit cu modestia nu isi gaseste locul in industria muzicala romaneasca, ci altele sunt criteriile dupa care ne alegem „preferatii”, sau probabil pur si simplu „sortii” nu au decis in favoarea lui Raduly.

Cert este ca show-ul X Factor si-a pierdut unul din realii Factori X, care cu usurinta se distingeau fata de ceilalti competitori, dar ca Factorul X, Raduly Botond, a castigat sute de prieteni in toata tara.

Si, cu siguranta, comentariile celor in masura, spun mai mult decat voturile afonilor care au votat in gala trei mai mult sau mai putin partinitor:

Este o voce formidabila si nu as fi vrut sa il vad plecand!, a spus Dan Bittman .
Imi place foarte mult de el, are o voce senzationala rock, as fi trimis acasa pe oricine intra la duel cu el, a adaugat durul Cheloo. E o greseala, nu pot sa cred, a spus si Delia.

Vezi și

Noi, Star Gossip, si eu personal, care l-am sustinut inca de la inceput pe Raduly si care pentru mine ramane, no matter what, Number One, spun ca cine are urechi de auzit trebuie sa il auda si ca lupta producatorilor muzicali din Romania pentru un nou talent si un nou nume pe scena romaneasca trebuie sa inceapa!! Succesul nu se termina la X Factor!! Ci merge si trebuie sa mearga mult mai departe de acest show!!

Pentru ca Raduly canta…si o face excelent!! Raduly stie sa faca rock…si o face excelent!! Raduly are doza necesara de bun simt de care industria muzicala romaneasca are nevoie 🙂

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentariu (1)
  • Of,nici mie nu imi vine sa cred sincer ca a plecat tocmai el!El chiar stia ce inseamna rock,nu cum fac altii:decat sa dea din cap toata ziua si sa tipe.Ar fi fost un as in muzica romaneasca cat si in cea internationala.Sunt sigura!Dar mereu se intampla contrariul:pleaca cei care merita si se lanseaza cei care nici macar nu merita sa se uite la ei:asa zisii Rock-star!Imi pare rau

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus