Now Reading
VIDEOCLIP: PUYA, DODDY, POSSET, MAHIA & ALEX VELEA – MAIDANEZ

VIDEOCLIP: PUYA, DODDY, POSSET, MAHIA & ALEX VELEA – MAIDANEZ

Puya si MusicExpertCompany lanseaza un nou videoclip, in premiera pe MTV si URBAN.RO MAIDANEZ este o colaborare a cunoscutului artist cu bunul sau prieten ALEX VELEA (Hahaha Production), prezentandu-i in acelasi timp si pe cei mai noi membrii ai casei de productie SCANDALOS MUSIC: Doddy, Posset si foarte talentatul producator Mahia. Alaturi de acestia Puya a inregistrat mai multe piese ce urmeaza a fi lansate in urmatoarele saptamani pe MAIDANEZ EP.

Videoclipul MAIDANEZ a fost filmat pe scena Teatrului National, fiind regizat si produs de Richard si Claudiu Stan de la Vision Production.

Despre mesajul piesei, artistul spune ca:

See Also

Videoclipul spune totul de la sine, va recomand sa il urmariti cu atentie! Piesa e un semnal de alarma! Traim intr-o noua forma de sclavie mondiala in care oamenii nu sunt decat niste marionete in mainile bancherilor si oamenilor politici. Multi nu sunt nici macar constienti de zgarda pe care o poarta zilnic in jurul gatului, exact precum cainii de rasa nu isi dau seama ca viata dincolo de cei patru pereti ai apartamentului si ai locului de joaca de cu totul altfel!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top