Now Reading
SINGLE: IRIS – E MAGIC

SINGLE: IRIS – E MAGIC

Adevarata legenda a muzicii rock din Romania, trupa IRIS lanseaza single-ul “E magic”, un cantec de dragoste, in care despartirea de persoana iubita nu este urmata de lacrimi si regrete ci de schimbari “magice” si incredere in ziua de maine.

“Doar pentru voi”, “Trenul fara nas”, “Baby, Baby”, ” Casino”, ” Vino pentru totdeauna”,” IRIS Aeterna”, “O lume doar a lor” sunt doar o foarte mica parte dintre zecile de hituri lansate in cei peste 35 de ani de IRIS, piese simbol, piese care au transformat IRIS in legenda vie a rockului romanesc.

“E magic”, cel mai recent single si primul lansat impreuna cu vocalul Toni Seicarescu, este compus de catre IRIS in binecunoscutul stil, plin de forta si sensibilitate.

“Sunt onorat ca fac parte din fenomenul IRIS. Este o trupa gigant, un real simbol a rock-ului din Romania.”, povesteste Toni Seicarescu

See Also

“Am compus aceasta piesa ca un cadou pe care il oferim fanilor nostri de sarbatori. IRIS a fost intotdeauna formatia iubitorilor de rock. Compunem si cantam doar pentru ei!” spune Nelu Dumitrescu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top