Now Reading
NEW SINGLE: OVI – BROKEN

NEW SINGLE: OVI – BROKEN

BROKEN este titlul celui mai nou single lansat astazi de OVI, o frumoasa balada, compusa impreuna cu baietii de la Gala Records, Cane Morgan si Nalle Ahlstedt. Versurile au fost scrise de artist si cei doi compozitori norvegieni amintiti anterior, fapt pentru care pune si mai tare in valoare creatia acestora. “Broken” este pentru si despre suflet, plina de emotii si sentimente, in care fiecare ascultator se va regasi.
Lansarea acestui single il face pe cantaret sa fie curajos cu propria-i munca, mai ales ca stilul comercial, adica popcornul actual din muzica romaneasca, nu se regaseste deloc, aspect care evidentiaza originalitatea compozitiilor lui.

Ovi a avut parte de o lansare a single-ului intr-un club din Capitala, acolo unde au urcat pe scena, alaturi de el, si alti artisti, precum Laurentiu Duta, Giulia, Paula Seling, Shift, Alexandra Ungureanu si Corina, unde au oferit un show LIVE de zile mari. Totodata, artistul si-a prezentat si noua formula a band-ului cu care acesta se va prezenta la fiecare spectacol in tara.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top