Now Reading
Proiect nou: Yvonne se pregateste sa hipnotizeze Romania

Proiect nou: Yvonne se pregateste sa hipnotizeze Romania

Pregatiti-va sa fiti hipnotizati de cea mai noua si mai fresh aparitie din industria muzicala romaneasca: Yvonne.

La doar 16 ani, Yvonne debordeaza de energie pozitiva si spera ca asta sa le transmita si tuturor celor care vor fi curiosi sa ii auda single-ul de debut, “Hypnotized”!

Drum Box Production si conceptul SUPERCHILL prezinta o artista completa si complexa care, desi e inca adolescenta, e pregatita sa infrunte industria muzicala autohtona si nu numai, convinsa fiind de faptul ca talentul, ambitia, determinarea si munca o vor ajuta sa devin? una dintre cele mai importante si usor de identificat figuri publice din Romania! Drumbox Production a organizat un show complet pentru lansarea artistei, mobilizând o echipa intreaga pentru acest proiect, incluzand 8 dansatori, 2 producatori, un manager de proiect si percutionisti.

See Also

Daca vreti sa vedeti si voi LIVE despre ce este vorba, nu ratati lansarea oficiala Yvonne, pe data de 1 decembrie, la Afi Palace Cotroceni, incepand cu orele 18:00!

Drum Box Production este o casa de productie independenta care promoveaz? tinere talente si care mizeaza foarte mult pe originalitate, carisma, talent si determinare! “Primul single produs de noi pentru Trupa Hara – «Totaya Ye» feat. Mister M (vocalist Drum Box Production) se bucura deja de succes la nivel national! Suntem convinsi ca si Yvonne va face o figura buna si ca va avea o cariera de durata, chiar si la nivel international! Noi avem foarte multa incredere in ea!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top