Now Reading
Tony T va avea o colaborare cu Sasha Lopez

Tony T va avea o colaborare cu Sasha Lopez


Aflat in Romania pentru cateva zile, Tony T (ex RIO) a facut o vizita si la studioul Bang Bang Production unde a inregistrat o piesa alaturi de artistul roman, Sasha Lopez. Noua piesa va fi lansata la inceputul anului viitor.

Sasha Lopez si Tony T au anuntat colaborarea publicand un video realizat special pentru fanii lor in studioul Bang Bang Production.

Sfarsitul de an se anunta unul foarte incarcat pentru Sasha Lopez si vocalii sai, Ale Blake si Broono si totodata aduce si o premiera. Artistii vor avea numeroase concerte in strainatate dar si in tara, iar de revelion, in noaptea dintre ani, vor sustine un concert pentru prima data in Africa de Nord! Sasha Lopez, Ale Blake si Broono vor concerta intr-un club din Maroc.

Succesul celor trei nu se opreste aici! Mega-hitul “All My People” este pentru a patra saptamana consecutive  No.1 al topului iTunes dance din Japonia.

See Also

O noua cucerire au facut si cu cel mai recent single al lor, “Everybody feels alright”. Piesa lansata in aceasta vara este no. 1 in America Latina.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top