Now Reading
Videoclip: F Charm & Delia – “Aproape de tine”

Videoclip: F Charm & Delia – “Aproape de tine”

De Sfantul Andrei, Flyin Charm si Delia s-au gandit sa le faca o surpriza tuturor sarbatoritilor zilei, dar si tuturor fanilor lor prin lansarea celui mai nou videoclip pentru single-ul “Aproape de tine”.
“Aproape de tine” este o piesa produsa de F.Charm in studioul HypeOnProduction si lansata de casele de discuri Red Clover Media si Cat Music.

Clipul este regizat de Florin Botea si transpune in imagini versurile piesei, starile prin care treci atunci cand esti indragostit. Este un clip de stare despre doua suflete pereche care la un moment dat se regasesc in oglinda.

Acest clip scoate in evidenta piesa, mesajul ei si tot ce am vrut sa transmit. Sunt foarte multumit de rezultat si cu siguranta nu va fi ultima data cand voi colabora cu Florin Botea. Cu ”Aproape de tine” am schimbat macazul la 180 de grade ca stil muzical, ca imagine si perceptie pentru ca imi place sa experimentez si sa-mi exprim personalitatea prin mai multe genuri muzicale.”, a spus F.Charm.

See Also

F.Charm si Delia au o colaborare de lunga durata, F.Charm producandu-i Deliei mai multe single-uri: “Dale”, “Wuella Wuella” si “Africana”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top