Now Reading
BEST Remixer 2012: Andeeno Damassy

BEST Remixer 2012: Andeeno Damassy

Dupa o luna de zile si aproape 3000 de share-uri pe Facebook la pagina de votare, clubberi au decis cine este cel mai bun remixer al anului 2012. Nimeni altul decat Andeeno Damassy!

Andeeno Damassy este un talentat DJ si producator din Romania, nascut in orasul Ramnicu Valcea. De mic a fost pasionat de muzica de club si de butoane. Inca de cand era doar un simplu client al cluburilor, obisnuia sa stea cu ochii în pupitrul DJ-ilor, urmarindu-le miscarile si incercand sa “fure” din tehnica acestui job.


In 2007 a inceput sa lucreze si in studio, pe partea de productie, lansand mai multe E.P.-uri pe site-urile de muzica electronica. Totodata a inceput sa produca remixuri pentru nume mari atat din tara cat si din afara.
In prezent Andeeno activeaza ca invitat la petrecerile diverselor cluburi din tara, fiind hotarat sa nu ramana mai prejos si sa revina cu multe proiecte si surprize.

See Also


In acest an, Andeeno a scos aproximativ 20 de remixuri, o mare parte din ele facandu-se auzite la posturile de radio si o multime de mixuri ale dj-ilor talentati, avand acelasi stil specific lui Andeeno, pe care multa lume il iubeste.
Pe locul 2, imediat in spatele lui Andeeno Damassy, ii avem pe DJ Dark & Shidance, iar pe locul 3 il avem pe castigatorul de anul trecut, DJ LLP.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top