Now Reading
Shania Twain – comeback uimitor pe scena

Shania Twain – comeback uimitor pe scena

Dupa opt ani de pauza, cea mai iubita artista country, Shania Twain, a aratat vineri seara ca inca are acel ceva ce poate misca o sala intreaga. Pe data de 1 decembrie Shania a fost aplaudata de zeci de mii de spectatori pentru recitalul sau de comeback din Los Angeles, Palatul Caesar, unde artista a oferit un performance live uimitor cu costume stralucitoare, efecte teatrale spectaculoase si miscari de dans pe care numai o adevarata diva le poate executa.

Show-ul intitulat sugestiv “Shania Twain: still the one” a avut parte de un intro spectaculos, in care Shania a aparut pe o motocicleta suspendata in aer, intr-un costum foarte sexy. Fanii i-au oferit aplauze furtunoase chiar inainte de prima piesa.

Show-ul a inclus piese precum “You’re Still the One”, “I Ain’t No Quitter”, “That Don’t Impress Me Much”, sau “Man! I Feel Like a Woman”. Artista isi va continua concertele in Las Vegas pe data de 15 decembrie si un turneu incepand cu 19 martie.

See Also

A fost o noapte coplesitoare. Dupa multi ani de pauza acum am realizat ceea ce mi-a lipsit cu adevarat, datorita voua. Va multumesc!, a declarat artista la finalul show-ului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top