Now Reading
Single: Nane & George Hora – “Noi 2”

Single: Nane & George Hora – “Noi 2”

Nane, pe numele sau real Stefan Avram Cherescu, este unul dintre artistii noului val al hip-hopului romanesc. Din 2006 cand s-a apucat de muzica si pana in prezent a lansat mai multe piese si aproape in fiecare an a scos un mixtape. A colaborat cu nume importante din zona hip-hop, printre care: Skizzo Skillz, Nicalai (DJ Swamp), Doddy, Cabron, Karie, Zhao, Drei Ros, Criss Blaziny, Exo, Hashoo, Lu-K, AFO (Aforic), Vescan.

Pentru primul single lansat alaturi de o casa de discuri, “NOI 2”, Nane a colaborat cu George Hora. Muzica si versurile au fost compuse de Nane si George Hora, iar instrumentatul piesei a fost produs tocmai in SUA de catre CPR Productions, o echipa de productie care a lucrat cu nume importante din industrie precum: Mac Lucci, Macy Gray sau legendarul Snoop Dogg.

O parte din piesa a fost inregistrata in studioul lui Nane, iar mixul, masterul si productia aditionala au fost facut de George Hora in studioul sau din Timisoara, Studio66.

See Also

“NOI 2” este o piesa extrem de sincera care prezinta tabloul relatiei de cuplu exact asa cum e. Este o piesa despre oameni, despre lupta unuia pentru celalalt si despre felul in care ne afectam vietile reciproc, a spus Nane.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top