Now Reading
Sonny Flame a lansat albumul “Way of Life” in club Oxygen

Sonny Flame a lansat albumul “Way of Life” in club Oxygen

Vineri seara Sonny Flame si-a lansat albumul de debut in club Oxygen. Intitulat sugestiv “Way of Life”, albumul contine 14 piese care au fost compuse pe parcursul anilor, piese repezentative pentru Sonny Flame, ca stil muzical si mesaj. Concertul de lansare a fost deschis de Miss Mary si de trupa de dans a lui Taz. Sonny Flame si-a inceput show-ul cu hitul din aceasta vara “Sale el Sol”, a continuat cu “Jump up” si un cover dupa piesa lui Aloe Blanc “I need a dollar”.
Piesele de pe album, cantate live in prima auditie: “Like a Breeze”, “Boom Boom Room”, “Lady”, “Another day”, dar si coveruri precum, “7Days” (Craig David), “No Diggity” (Blackstreet), au putut fi ascultate de catre cei prezenti in club.

La finalul concertului Sonny Flame a anuntat ca noul lui single, votat de de fani pe site-ul Red Clover Media, este piesa “Vin”, piesa care a fost foarte bine primita de catre public.

See Also

Alaturi de Sonny Flame au fost prietenii, familia, colegii de la Red Clover Media: Alessia, F.Charm, Xonia, Zhao, GrooveBox, Marcko, colegii de breasla: Lora, Don Baxter, Claudette, Siella, regizorul Florin Botea, designer-ul Stefan Musca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top