Now Reading
Stefan Banica a lansat astazi un cantec nou: “Noaptea de Craciun”

Stefan Banica a lansat astazi un cantec nou: “Noaptea de Craciun”

Stefan Banica a lansat astazi la radio cantecul “Noaptea de Craciun”. Este cea mai noua piesa de Craciun compusa de artist si este inclusa, ca bonus track, pe albumul “Altceva”, lansat in luna octombrie a acestui an. Noul material discografic – “Altceva” – poate fi achizitionat din orice magazin de specialitate din tara. Cantecul proaspat lansat va fi cantat si in traditionalele concerte de Craciun, pe care Stefan Banica la va sustine luna aceasta, pentru al unsprezecelea an consecutiv, la Sala Palatului: “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”.

“Noaptea de Craciun” este o piesa care sper transmita acea stare de bine, de bucurie si mi-as dori sa-si gaseasca loc in sufletele oamenilor la fel ca piesele “Doar un Craciun cu tine”, “Doar o data-i Craciunul” sau “Ho, ho, ho” – a declarat Stefan Banica.

La fel ca in fiecare an, si de data aceasta numarul concertele de Craciun Stefan Banica a fost suplimentat. Dupa epuizarea biletelor pentru primele spectacole, programate pe 13 si 14 decembrie, au fost puse in vanzare biletele pentru un nou spectacol pe 15 decembrie, iar de curand si pentru cel de-al patrulea spectacol, pe 16 decembrie. Astfel, Stefan Banica le da intalnire iubitorilor muzicii sale pe 13, 14, 15 si 16 decembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30, pentru a petrece impreuna seri de neuitat.

See Also

Biletele pentru concertele “O noapte de Craciun cu Stefan Banica” se gasesc la Sala Palatului, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, magazinul Unirii (parter), Statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro , www.bilete.ro, www.myticket.ro , www.biletoo.ro , www.blt.ro , www.bilet.ro, www.eventim.ro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top