Now Reading
VIDEOCLIP: Dee-Dee – Nu Vreau sa Aud De Altcineva (Ai-Ai-Ai)

VIDEOCLIP: Dee-Dee – Nu Vreau sa Aud De Altcineva (Ai-Ai-Ai)

Daca single-ul “Nu vreau sa aud de altcineva (Ai, Ai, Ai)” i-a cucerit deja pe cei mai romantici ascultatori, Dee-Dee continua povestea piesei si lanseaza un videoclip plin de sensibilitate, in care candoarea  unei povesti de dragoste se impleteste cu inocenta iubirii adolescentine.

“Videoclipul surprinde un fragment al unei frumoase povesti de dragoste, unul dintre momentele in care, desi nu sunt impreuna, cei doi indragostiti nu isi pot lua gandul unul de la celalalt”, povesteste Dee-Dee

Realizat in studiourile Rassada Music, scenariul videoclipului “Nu vreau sa aud de altcineva (Ai, Ai, Ai)” o are la baza pe insasi Dee-Dee, un adevarat fan al telefoanelor mobile.

Nu exista niciun moment in care sa nu am telefonul langa mine, cu mine si, in general, in mana. Facebook, sms, mailuri, agenda… Cam tot ceea ce fac se leaga de telefonul mobil, deci era firesc sa aparem impreuna si in videoclip.”, continua Dee-Dee.

See Also

Dupa colaborari de success alaturi de Radu Sirbu, DJ Layla si Ray Horton, single-ul “Nu vreau sa aud de altcineva (Ai, Ai, Ai)” este primul videoclip solo din cariera artistei si totodata primul material la realizarea caruia a participat atat in calitate de artist, cat si in calitate de scenarist in echipa Rassada Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top