Now Reading
Videoclip: Vunk – “Fiecare”

Videoclip: Vunk – “Fiecare”

Trupa VUNK lanseaza azi videoclipul oficial al piesei “Fiecare”, piesa inclusa pe noul album “Nu scapa nimeni (fara emotii)” ce poate fi gasit la toate magazinele de specialitate din tara! Noul clip reprezinta cel mai spectaculos moment al marelui concert sutinut de trupa Vunk, luna trecuta, la Sala Polivalenta. Mai mult decat atat, acel moment in care Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a cantat piesa “Fiecare” pe o scena suspendata la cativa metri de sol, a fost desemnat ca fiind cel mai bun dintr-un concert sustinut de vreun artist roman, anul acesta.

Evenimentul care a adunat peste 5 mii de fani ai trupei pe 14 noiembrie la Polivalenta, a reprezentat si lansarea celui mai nou material discografic semnat VUNK – Nu scapa nimeni (fara emotii) – ce include cateva duete de exceptie, printre care se numata: “Ploaie fara nori” feat. Monica Anghel, “Numai la doi” feat. Andra sau “Noptile trec (doar visele raman)” feat. Alexandra Usurelu.

Piesa “Fiecare”, urmatorul single al trupei, a creat o “isterie emotionala”, inca de la lansare, in randul fanilor Vunk si nu numai!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top