Now Reading
Asculta noul album BRUNO MARS – “Unorthodox Jukebox” – in exclusivitate @ Zonga

Asculta noul album BRUNO MARS – “Unorthodox Jukebox” – in exclusivitate @ Zonga

Bruno Mars ofera fanilor din Romania posibilitatea de a asculta noul sau album, “Unorthodox Jukebox”, in exclusivitate pe Zonga in întreaga saptamana de dinaintea lansarii! În perioada 4-10 decembrie cel de-al doilea material discografic din cariera sa este disponibil la streaming audio aici!

“Unorthodox Jukebox” contine 10 piese si va fi lansat oficial in intreaga lume pe 11 decembrie, fiind distribuit in Romania prin intermediul casei de discuri Roton.

Bruno Mars a debutat in 2010 cu albumul “Doo-Wops & Hooligans”, recompensat cu peste 40 de discuri de platina in intreaga lume. In 2011, datorita single-urilor “Just The Way You Are”, “Grenade” si “The Lazy Song”, a devenit artistul cu cele mai multe vanzari in mediul digital.

“Locked Out of Heaven”, single-ul principal prin care promoveaza noul album, a fost lansat pe 1 octombrie printr-o sesiune live de video chat cu fanii sai.

Tracklist “Unorthodox Jukebox”:

1. Young Girls
2. Locked Out Of Heaven
3. Gorilla
4. Treasure
5. Moonshine
6. When I Was Your Man
7. Natalie
8. Show Me
9. Money Make Her Smile
10. If I Knew

Sergiu Biris, Director General Executiv, Trilulilu Music S.A., a declarat: “Ne bucuram ca putem oferi fanilor Bruno Mars un cadou atat de frumos in prag de sarbatori. Cu Zonga ne dorim sa aducem artistii si muzica de calitate mai aproape de iubitorii de muzica, oriunde s-ar afla ei. Faptul ca artistii si partenerii nostri sunt alaturi de noi este confirmarea ca directia pe care am pornit este cea buna si ne da incredere ca Zonga este un proiect esential in dezvoltarea pietei de muzica digitala din Romania.”

See Also

Despre Zonga:

Zonga este cel mai mare serviciu romanesc de muzica, lansat pe 24 octombrie 2012 de catre echipa Trilulilu din dorinta de a oferi tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de muzica si artistii lor preferati, oricand si oriunde s-ar afla. Serviciul este disponibil atat pe web, cat si pe desktop sau mobil.

Prin parteneriatele încheiate cu cele mai importante case de discuri locale si internationale, utilizatorii Zonga au acces la peste 16 milioane de melodii la calitate audio superioara. Playlisturile si preferintele fiecarui utilizator sunt sincronizate automat intre toate dispozitivele (computer sau telefon mobil).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top