Now Reading
Inna a facut show la “Dansez pentru tine”, alaturi de coregraful sau, Emil Rengle

Inna a facut show la “Dansez pentru tine”, alaturi de coregraful sau, Emil Rengle

Invitata speciala din aceasta seara a marii finale a show-ului Dansez pentru tine a fost cantareata de talie internationala Inna care, alaturi de coregraful sau personal, Emil Rengle, a facut show de zile mari pe muzica tiganeasca. Ca o diva ce se respecta, Inna a avut niste cerinte speciale: pentru dans, artista si-a adus coregraful ei personal, pe Emil Rengle, iar costumul pe care l-a purtat a fost ales de ea si nu facut in Buftea.
Inna a muncit o saptamana pentru a intra in ringul viselor alaturi de coregraful sau si de baletul emisiunii iar noaptea trecuta a prins-o pe artista antrenandu-se de zor pe platoul de la Buftea, stabilind ultimele detalii ale coregrafiei.
Mi-am dorit dintotdeauna sa particip la Dansez pentru tine, dar de cele mai multe ori, programul meu a fost foarte incarcat, a dezvaluit Inna, care a intrat in ringul visurilor pentru a-i ajuta pe tinerii din trupa de dans GoldMask.

See Also

Marele premiu al celui de-al 13-lea sezon “Dansez pentru tine”, in valoare de 60.000 euro, a fost castigat de echipa Roxana Ionescu – George Boghian, in timp ce pe locul doi s-au clasat Nicoleta Luciu si Attila Hainer, care au primit premiul de 20.000 euro, iar pe locul trei Oana Ionita si Ali Kovacs, care au primit premiul de 15.000 euro.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top