Now Reading
Lady Gaga, alaturi de Unicef si ONU, lanseaza un program pentru tinerii din lumea intreaga

Lady Gaga, alaturi de Unicef si ONU, lanseaza un program pentru tinerii din lumea intreaga

Sunt binecunoscute actiunile de caritate ale reginei pop, Lady Gaga. Recent Mother Monster si a sa fundatie Born This Way si-au unit fortele cu organizatia UNICEF si Natiunile Unite pentru lansarea unui program de sprijinire a tinerilor din intreaga lume. Pe langa concertele si turneele pe care le va sustine, artista ii va vizita pe cei in nevoie, de la orfelinate la comunitati sarace, in timpul calatoriilor sale.
Misiunea artistei a inceput deja prin vizitarea unor copii de origine afro cu care s-a jucat, i-a imbratisat si a petrecut timp de calitate.

See Also

Iar pe site-ul Little Monsters Gaga a postat urmatorul mesaj: Mi-am unit fortele cu Natiunile Unite si Unicef pentru a demara un program mondial de intrajutorare a tinerilor. Din partea tuturor fanilor mei si a fundatiei Born This Way voi calatori in lumea intreaga pentru a vizita si oferi sprijinul meu familiilor, orfelinatelor si comunitatilor in nevoie. In timpul fiecarei vizite voi cauta sa incurajez tinerii sa fie puternici in lupta lor cu viata, si sa isi gaseasca aceasta putere in capacitatea lor de supravietuire. Aici pe site-ul littlemonsters.com puteti urmari initiativa noastra si sa aflati despre cum va puteti implica si voi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top