Now Reading
Marius Moga – nominalizat la premiile Grammy

Marius Moga – nominalizat la premiile Grammy

Unul dintre cei mai prolifici compozitori romani, Marius Moga, indeplineste astazi visul maret al oricarui muzician roman! Albumul trupei Maroon 5, “Overexposed”, printre ai carui compozitori se numara si antrenorul de la “Vocea Romaniei”, a fost nominalizat la premiile Grammy, la categoria “Best pop vocal album”. Marius Moga a compus pentru acest album piesa “The man who never lied”, al carui videoclip il asteptam cat de curand.

Aceasta nominalizare inseamna foarte mult pentru mine. Visul oricarui muzician este sa se afle pe listele de la Grammy. Daca albumul pentru care am lucrat va castiga premiul, voi continua sa compun, daca nu, voi continua sa compun. Fara lips? de modestie va spun ca sunt foarte mandru de mine. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa pot fi un exemplu pentru toti compozitorii tineri din Romania care viseaza la asta asa cum am visat si eu. Se poate!”, a declarat Marius Moga.

See Also

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati: Kelly Clarkson – “Stronger”, Florence and the Machine – “Ceremonials”, fun. – “Some Nights” si Pink – “The Truth About Love”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top