Now Reading
Adi Cristescu este noul clapar al trupei Voltaj

Adi Cristescu este noul clapar al trupei Voltaj

Dupa ce Bobby Stoica, fostul clapar al trupei Voltaj a decis sa paraseasca trupa in care a activat timp de 20 de ani, baietii de la Voltaj merg mai departe si au gasit si un nou clapar in persoana lui Adi Cristescu.

Adi Cristescu si-a început cariera foarte devreme. La 3 ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie in scoala primara. Dupa ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator la sectia de Compozitie Jazz. In paralel, spiritul sau creativ neobosit l-a ghidat catre lumea fascinanta a filmului, compunand muzica pentru scurt si lung metraje realizate de regizori celebri.

Nici activitatea scenica nu i-a fost straina, fiind obisnuit cu luminile reflectoarelor si cu energia concertelor live in cadrul diverselor proiecte de jazz in care a fost implicat de-a lungul vremii. A cantat cu Ada Milea timp de multi ani, cu Alina Manole si alti interpreti cunoscuti. In prezent, Adi Cristescu are un studio de inregistrari, Maxima, unde produce si compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului si a publicitatii.

Despre Voltaj spune ca este probabil cea mai mare provocare din viata sa de artist. „Ii cunosc pe baieti de mult timp, le stiu traseul profesional si ii admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar stiu sa fac? muzica. Pe plan personal ii admir pentru sinergiile dintre ei, faptul ca sunt ca o familie, se completeaza reciproc extraordinar. Sunt sigur ca ma pot integra in echipa si ca pot sa ii ajut sa dezvoltam lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, asa cum sunt obisnuiti fanii Voltaj.”

See Also

Cei 5 b?ie?i ai trupei Voltaj, Calin, Gabi, Prunus, Adi si Oliver se pregatesc intens in aceste zile de concertele acestui sfarsit de an si de noul single care va fi lansat in luna ianuarie.

Voltaj este si a fost dintotdeauna un proiect unic in peisajul muzicii romanesti. De cand i-am cunoscut pe baieti, mi-am dat seama ca nu pot fi in niciun fel deturnati de la scopul lor principal: acela de a fi cea mai buna trupa romaneasca. Au reusit sa se impuna prin munca, pasiune si unitate. In aceasta trupa nu exista un singur compozitor, producator sau muzician, fiecare dintre ei are un aport egal in crearea unei piese, de la compozitia piesei si a versurilor la productia finala. Ma bucur ca Adi este un muzician prin excelenta, cu experienta in productie, compozitie si concerte live, sunt sigur ca va completa cu succes trupa Voltaj”, a declarat Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top