Now Reading
Single: Yvonne – “Hypnotized”

Single: Yvonne – “Hypnotized”

Pe 1 decembrie, de ziua nationala a Romaniei, s-a lansat un nou proiect muzical cu mare potential, la AFI PALACE COTROCENI, in cadrul evenimentului aniversar a 3 ani de Mega Fun.

Yvonne este o cantareata de 16 ani gata sa ia cu asalt topurile muzicale de specialitate nationale si, de ce nu, internationale. Un adevarat cameleon din punct de vedere vizual, Yvonne nu numai ca este o cantareata cu potential mare, dar si o dansatoare extraordinara, repetand cot la cot cu echipa sa de dansatori pentru fiecare show in parte.

Produsa de Octav Paul, piesa de debut, are toate sansele sa hipnotizeze Romania si sa se auda in heavy-rotation la cele mai importante posturi de radio din tara.

Yvonne este unul dintre artistii casei de productie DrumBox Production, care are cel mai recent lansat ultimul single al trupei Hara, “Totaya Ye” feat. Mister M (si el artist DrumBox Production).

See Also

Casa de productie Drum Box Production se pregateste sa lanseze o serie de proiecte noi, ambitioase si speciale pe piata muzicala romaneasca, iar toate acestea vor face parte din conceptul Superchill, un gen de eveniment dedicat oamenilor relaxati, ambitiosi, cu inclinatii artistice, visatori, veseli, puternici, frumosi etc! Fiti pregatiti pentru o groaza de surprize placute!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top