Now Reading
Daruieste si fii chiar tu Mos Craciun pentru copiii orfani!

Daruieste si fii chiar tu Mos Craciun pentru copiii orfani!

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Valentina Ionescu ia si ea parte la campania “Daruieste si fii chiar tu Mos Craciun pentru copiii orfani!”. Frumoasa cantareata va canta pentru ajutarea la colectarea de hainute, jucarii si donatii in bani, ce se vor materializa in cadouri oferite copiilor centrului de plasament Pinocchio din Bucuresti.

Campania va fi marcata printr-un spectacol ce se va desfasura pe data de 17 decembrie, incepand cu ora 18:00, in AFI Palace Cotroceni (Zona Zorky, Etaj 1), in cadrul caruia o serie de artisti consacrati vor canta si vor dansa pentru a-i bucura pe acesti copii orfani.

Invitatii speciali vor fi chiar copiii centrului Pinocchio, care vor avea ocazia sa cante si sa danseze alaturi de artistii lor preferati: Corina, Cabron, Heaven, Adi Cristescu, Corul Urban Kids, Mattyas, Jimmy Dub, Lucian Barbulescu, Boier Bibescu, Paul – Antract, Sorana (ASIA), Phelipe, Arando Marquez, Alice, Super Chill si Valentina Ionescu.

See Also

La acest spectacol sunt asteptati toti oamenii dornici de implicare si dornici sa il ajute pe Mos Craciun sa vina cu cadouri la centrul de plasament Pinochio. De asemenea, organizatorii evenimentului au amplasat cutiute pentru donatii la toate locatiile partenere: Pure Fitness – AFI Palace Cotroceni, Fitness URA – Universitatea Romano-Americana, Fit Curves, Lady Fit si Restaurantele Steak House.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top