Now Reading
Ana Maria Ferentz a lansat colindul „Kiss Me, It’s Christmas”

Ana Maria Ferentz a lansat colindul „Kiss Me, It’s Christmas”

E vremea colindelor, este momentul din an cand fiecare dintre noi trebuie sa fie mai bun, mai generos.
Ana Maria Ferentz a lansat chiar de ziua ei un colind de Craciun pentru care a filmat si un videoclip. Acesta s-a filmat in New York, langa celebrul brad de la Rockefeller Center, unde milioane de turisti vin sa faca fotografii, in fiecare an de Craciun. S-a mai filmat si in zona Flat Iron Buidibg, Madison Park din New York.

Despre aceasta piesa, Ana Maria ne-a povestit : „Ideea piesei e ca de Craciun cel mai important cadou pe care il poti primi e acela de a-i avea pe cei dragi alaturi!!! Nu ai nevoie de nici o comoara sau lucru material, n-ai nevoie de iahturi, diamante, masini scumpe sau blanuri… Cel mai important este ca iubitul, iubita sau/si familia si prietenii sa vina sa petreaca cu tine!!! De aceea mi-am adunat prietenii, colegii de la scoala si profesorii la brad, am facut fotografii si ne-am distrat, iar apoi, cand am înghe?at bine, ne-am dus intr-un restaurant/club unde am petrecut pana dimineata! Iubitul din clip este prietenul meu bun Andrei, care este model la NY si de care s-a scris ca am avea o relatie intima. Avem o relatie, insa de prietenie de cativa ani si ne bazam unul pe altul la nevoie, atat! Ma bucur ca am ales sa lansez acest colind si videoclipul fix de ziua mea de nastere, vineri, 14 decembrie”.

Cu aceasta ocazie, Ana Maria Ferentz participa si la un eveniment caritabil, unde va canta, alaturi de alte vedete, pentru Sebastian Lungu, un baietel bolnav. “Imi voi aduna toti prietenii, sa-l ajut?m pe Sebastian, in clubul “Prive” din Bucuresti (str. Academiei, nr. 35, in fosta locatie Cuando). Va astept pe toti cu drag si sper sa va placa videoclipul si piesa”, a mai spus Ana Maria.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top