Now Reading
Criss, Vlad, Alina si Dorian lanseaza colindul “Din Albul Iernii”

Criss, Vlad, Alina si Dorian lanseaza colindul “Din Albul Iernii”

Dupa marele concert “LaLa Happy Xmas” sustinut de LaLa Band la Sala Polivalenta cu doar o saptamana in urma, actorii celui mai bun serial romanesc, “Pariu cu Viata”, nu au luat vreo pauza, ci isi continua programul normal de filmari, dar si inregistrarile in studio. In cadrul evenimentului de la Polivalenta, LaLa Band a lansat cel mai nou album al trupei – “LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, produs de MediaPro Music, ce poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

O parte din membrii trupei-vedeta a serialului “Pariu cu Viata” le-au pregatit fanilor o noua surpriza muzicala, acum cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Ionut Radu, compozitorul pieselor LaLa Band, a realizat “Din Albul Iernii”, un frumos colind interpretat de Criss, Vlad, Alina si Dorian.

“Din Albul Iernii” reprezinta piesa perfecta de Craciun, care aduce in sufletul oricarei persoane care o asculta, spiritul Sarbatorilor de iarna.

Luni, 24 decembrie, in Ajunul Craciunului, fanii ii pot vedea pe Criss, Vlad, Alina si Dorian interpretand colindul “Din Albul Iernii”, in episodul special al serialului “Pariu cu Viata” difuzat de Pro TV.

See Also

Pana atunci insa, LaLa Band continua seria super concertelor in tara, de data aceasta ajungand in zona Moldovei pentru a se intalni cu fanii din Vaslui, pe 14 decembrie, cu fanii din Iasi pe 15 decembrie si cu cei din Botosani pe 16 decembrie!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top