Now Reading
STAND TOGETHER WITH LOVE

STAND TOGETHER WITH LOVE

De Craciun tuturor ne place sa daruim si sa ne bucuram pentru faptul ca am putut face viata celor din jur mai frumoasa, mai ales cand este vorba de copii. Stand Together isi propune de aceasta data sa devina Mos Craciun pentru o seara; sa fie tipul cu barba alba pentru Centrul de Primire in Regim de Urgenta din Timisoara.

Muzica mereu a reusit sa sensibilizeze si sa motiveze persoanele din jurul nostru, tocmai de aceea am decis ca acest al 4-lea eveniment Stand Together with love sa il privim altfel, ca si un mini turneu al iubirii fata de copii care au nevoie chiar si de cel mai mic ajutor.

Exiled Band va asteapta in Scottish Pub, Joi 20 decembrie de la ora 23:00, in Club30, Vineri 21 decembrie de la ora 23:00.

Pe data de 22 decembrie va asteptam la Eve Fashion Lounge la un concert pe pian + voce iar pe data de 23 Jazzissimo Lounge si al lor band va asteapta la un concert cu muzica de calitate.

See Also

Nu am uitat de spiritul Craciunului, astfel ca artistii vor canta piese proprii, coveruri indragite si arhi cunoscute, dar si colinde. Iar in premiera in Romania evenimentul va fi transmis live online.

Vino si tu pentru a te pregati impreuna cu noi de Craciun, in simfonia iubirii pentru cei din jur!

AVATAR
COVER
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top