Now Reading
Dido is back Nou single – “Let us move on”

Dido is back Nou single – “Let us move on”

Au trecut patru ani de la ultimul album al lui Dido, “Safe trip home”, insa artista s-a reintors cu forte proaspete in industria muzicala si in atentia noastra. Urmatorul sau album, “Girl who got away” este asteptat sa se lanseze pe 4 martie 2013. Noua sa piesa “Let us move on” a aparut zilele acestea si reprezinta un featuring cu Kendrick Lemar, unul din starurile produse de Dr Dre.
Noul album include colaborari cu Rollo Armstrong, Sister Bliss, Lester Mendez, A. R. Rahman, Rick Nowels, Greg Kurstin, Jeff Bhasker si Brian Eno.
Presa germana a relatat faptul ca “No Freedom” va fi single-ul de debut al noului material discografic, si ca va fi lansat pe 31 ianuarie 2013.
Iata tracklisting-ul complet:

1. No Freedom
2. Girl Who Got Away
3. Let Us Move On” (featuring Kendrick Lamar)
4. Black Bird
5. End of Night
6. Sitting on the Roof of the World
7. Love to Blame
8. Go Dreaming
9. Happy New Year
10. Loveless Hearts
11. Day Before We Went to War

See Also

What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top