Now Reading
Vladimir Draghia lanseaza documentarul “Ecuad’Or”, proiectul sau de “aur”

Vladimir Draghia lanseaza documentarul “Ecuad’Or”, proiectul sau de “aur”

Ecuad’Or Ecuad’Or este un film cat se poate de independent si, mai mult decat orice, romanesc! Documentarul conceput si realizat de Vladimir Draghia o adevarata incursiune prin culisele vietii, pe care fiecare tanar trebuie sa o parcurga spre maturitate.
Suntem invitati sa ne alaturam aventurii lui Adrian, un tanar roman pe care ambitia si un strop de nebunie l-au trimis in jungla ecuadoriana, in cautare de aur. Un handycam il urmareste peste tot, ii observa activitatile, frustrarile, trairile, totul! Nu este doar un jurnal video, este o marturie rece si neprelucrata a unei lumi straine. Este o realitate aproape fantastica. Un tanar roman pleaca in Ecuador sa scoata aur din pamant, inarmat cu un bilet de avion, doar dus, 1000 de dolari, si nevoia de reusita. Privitorul este introdus in mijlocul comunitatii de indieni Quechua, in setea de succes, in visurile care pot izvori doar dintr-o minte cruda, dintr-un spirit viu, prea tanar.
Evenimentul de lansare, Ecuad’Or, va avea loc miercuri, 19 decembrie, ora 19::00, la Diverta Baneasa.
Vor participa 250 de invitati, presa, vedete invitate, dar si pasionati de film, iar la sfarsitul premierei se vor da autografe, poze si interviuri. Filmul va fi la vanzare pe suport dvd in lanturile de librarii Diverta, Humanitas si Carturesti, si va fi trimis la festivalurile de film de profil. De asemenea, va fi difuzat pe un post de televiziune nationala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top