Now Reading
REEA lanseaza oficial piesa “Come and get my love” si va invita la concurs

REEA lanseaza oficial piesa “Come and get my love” si va invita la concurs

REEA lanseaza oficial single-ul “Come and get my love”, piesa produsa de Allexinno si Starchild, care a fost facuta publica in urma cu cateva luni. Succesul de care s-a bucurat aceasta piesa, adunand un numar foarte mare de vizualizari pe youtube si patrunzand in playlistul celui mai important post de radio din Serbia, a convins echipa Music Star Management, care se ocupa de proiectul REEA, sa reediteze si sa relanseze single-ul “Come and get my love”.
Odata cu lansarea piesei, REEA organizeaza si un concurs de Craciun pentru fani, premiul constand intr-un pachet special ce contine un tricou cu poza REEA + autograf, o cana termica cu poza castigatorului si un funny-stick cu piesele semnate REEA. Pentru a participa la concurs sustinatorii frumoasei artiste trebuie sa dea like paginii oficiale REEA, unde vor gasi mai multe detalii legate de “Come and get my love Contest”.

Am decis sa reeditez si sa relansez piesa “Come and get my love”, deoarece a primit un feedback foarte bun din partea fanilor si vreau sa le multumesc pe aceasta cale. Cu aceasta ocazie vreau sa multumesc si echipei Music Star Management, formata din Laura Gruia si Mihai Gruia de la Akcent, alaturi de care pregatesc foarte multe surprize pentru anul 2013. De asemenea, intrucat se apropie sarbatorile de iarna vreau sa ofer un cadou sustinatorilor mei si de aceea am lansat un concurs. Pentru a vedea despre ce este vorba va invit sa aflati mai multe pe pagina mea de Facebook” a declarat REEA.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top