Now Reading
Rihanna – una din vocile filmului de animatie “Happy smekday”

Rihanna – una din vocile filmului de animatie “Happy smekday”

In ultima vreme Rihanna s-a pregatit intens de realizarea vocilor pentru noul film de animatie “Happy smekday”, ce va lua cu asalt cinematografele in 2014. Pe tot parcursul weekend-ului trecut artista s-a aflat in studioul de inregistrari alaturi de Jim Parsons, starul din filmul “The big bang theory”, inregistrand voci pentru noul film 3D care este o adaptare dupa cartea “The true meaning of smekday” scrisa de Adam Rex.

Este atat de ciudat sa inregistrez voci pentru un film, insa reusesc sa imi pastrez accentul, iar filmul este unul AP, de care mama va fi foarte mandra!! a scris Rihanna pe contul sau oficial de Twitter.

See Also

Potrivit Hollywood Reporter, filmul de animatie, o productie Dreamworks, prezinta povestea unui extraterestru prietenos care invadeaza Pamantul si il foloseste ca ascunzatoare de dusmanul sau de moarte. Cand un extraterestru singuratic atrage atentia dusmanilor sai, este fortat sa fie un fugar alaturi de o adolescenta, sa se imbarcheze intr-o calatorie comica de-a lungul unei Americi post apocaliptice si sa invete ce inseamna sa fii uman.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top