Now Reading
Andreea Balan a participat la o sedinta foto periculoasa cu un sarpe de 40 de kilograme

Andreea Balan a participat la o sedinta foto periculoasa cu un sarpe de 40 de kilograme

Cu ocazia aniversarii unui an de existenta a revistei Nails Aesthetics, Andreea Balan a fost protagonista primei sedinte foto din domeniul de estetica a unghiilor din Romania. In cadrul acesteia, Andreea Balan a pozat alaturi de un sarpe de 40 de kilograme, reptila care patroneaza anul 2013, potrivit calendarului chinezesc. Andreea Balan a dat dovada de mult curaj acceptand aceasta provocare, deoarece un sarpe de asemenea dimensiuni este foarte dificil de controlat. In timpul realizarii fotografiei pentru coperta revistei, sarpele s-a incolacit in jurul ei, moment care a necesitat interventia dresorului pentru a nu pune in pericol viata artistei. Intr-un final, Andreea Balan a reusit sa imblanzeasca reptila, realizand o serie de imagini incendiare, ce pot fi admirate in cadrul unui cover story prezentat in revista Nails Aesthetics.

Andreea Balan a pozat in ipostaze inedite si senzuale, prezentand tendintele anului 2013 in nail art si abordand o serie de modele de manichiura preferate de vedetele de la Hollywood. Manichiura metalica cu imprimeuri de sarpe, unghii de catifea decorate cu 100 de cristale swarovski, caviar manicure – sunt doar cateva dintre design-urile si tehnicile pe care le-a experimentat Andreea Balan in cadrul sedintei foto. Pe langa acestea, materialul prezinta preferintele in materie de manichiura ale Andreei Balan atat in viata cotidiana, cat si in cadrul evenimentelor speciale – concerte, filmari, turnee. Artista a dezvaluit conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un salon de infrumusetare pentru a deveni favoritul ei.

See Also

Cover story-ul cu Andreea Balan poate fi admirat in editia din decembrie a revistei Nails Aesthetics, distribuita in reteaua nationala de presa Inmedio&Relay si in mediul online.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top