Now Reading
FRESH: ANE – “Culoare”

FRESH: ANE – “Culoare”

Ane, pe numele real Ana Maria Madalina Ghetu, este o adolescenta de 16 ani ce a lansat pe piata alaturi de INO Music o melodie care se numeste “Culoare”.

Piesa este despre iubire,compusa sub forma unei declaratii de dragoste, descriind sentimentele pe care oameni le au atunci cand iubesc. Dragostea intruchipeaza in acesta melodie ,culoarea de care fiecare tablou nu ar fi complect, totodata, iubirea este asemanata cu o zi insorita, aceasta avand puterea de a alunga norii de pe cer doar prin simpla-i prezenta”, spune tanara.

Tot ea a mai povestit ca totul a inceput in clasa a saptea, cand Ane a fost aleasa in corul scolii. Un an mai tarziu a inceput sa participe la concursuri, peste un an a intrat intr-o trupa care s-a destramat inainte de lansarea oficiala. Tanara a tot incercat sa se afirme, inscriindu-se la preselectiile pentru Romanii au talent din Craiova unde nu a fost aleasa.
Norocul lui ANE s-a schimbat cand Laurentiu de la formatia Body&Soul a ascultat cum canta si dupa o proba data cu Florin, colegul sau de trupa, s-a nascut piesa “Ninge nebun“, urmand ca acum sa lanseze piese “Culoare”, pe care o pute?i asculta în continuare.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top