Now Reading
Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii ProFM

Ami si Lora i-au colindat live pe Dj-ii ProFM

Ascultatorii ProFM au avut o dimineata plina cu colinde, dar si cu noile hituri interpretate de Ami si Lora care au cantat live, la ProFM Christmas Session.

De la ora 10:00, Dj-ul ProFM George Vintila a intampinat-o pe Ami, care, insotita si acompaniata de Edi la chitara, i-au bucurat pe ascultatorii ProFM cu vocea ei pe piesele Feliz Navidad, Let it snow si versiunea unplugged a hitului Trumpet Lights. Ea i-a povestit lui George ca desi e superstitioasa, nu crede in sfarsitul lumii si asteapta anul viitor cu nerabdare pentru ca va lansa cel de al doilea single despre care “toti cei din jurul meu care l-au auzit spun ca este si mai bun decat Trumpet Lights”.

See Also

Dupa ora 13:00 a venit randul DJ-ul ProFM, Nono Semen sa gazduiasca o noua cantare live, de aceasta cu Lora. Un vis, Sad Eyes, Fara el si Let it snow s-au auzit in direct la radio si s-au vazut si pe Facebook-ul ProFM.

Toate concertele Christmas Live Session vor putea fi urmarite la MTV Romania in zilele de Craciun, de la ora 20:30 in emisiunea “X-mas Music Mix”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top