Now Reading
LaLa Band le face fanilor cadoul perfect de Sarbatori

LaLa Band le face fanilor cadoul perfect de Sarbatori

LaLa Band vine cu cel mai frumos cadou de Craciun pentru fanii sai! Cea mai iubita trupa de adolescenti din Romania, lanseaza un videoclip cu totul special, realizat pentru colindul “Din Albul Iernii”. Frumoasa piesa de Craciun, compusa de Ionut Radu si interpretata de protagonistii serialului-fenomen “Pariu cu Viata”, Criss, Vlad, Alina si Dorian, a fost cantata de acestia pentru prima daca in cadrul marelui concert “LaLa Happy Xmas” de la Polivalenta, eveniment ce a gazduit si lansarea celui mai nou album semnat LaLa Band impreuna cu MediaPro Music: “LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”

Noul videoclip a fost realizat din cele mai spectaculoase imagini filmate in timpul concertului de la Polivalenta. Inca de la inceput, clipul surprinde momentul in care cei patru actori urca pe scena iar publicul le striga numele entuziasmat.

“Din Albul Iernii” reprezinta piesa perfecta de Craciun, care aduce in sufletul oricarei persoane care o asculta, spiritul Sarbatorilor de iarna.

See Also

Membrii trupei LaLa Band si-au pus deja la punct programul pentru inceputul anului viitor, pregatind un al treilea turneu national, numit “LaLa Love Tour”! Celebra trupa va da startul super turneului pe 27 ianuarie 2013, iar primul oras in care vor ajunge este Constanta.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top