Now Reading
Tudor Turcu – CASTIGATORUL celui de-al doilea sezon de X Factor Romania

Tudor Turcu – CASTIGATORUL celui de-al doilea sezon de X Factor Romania

In sfarsit s-a facut dreptate la X Factor, in sfarsit lumea a votat cu sufletul si nu pe alte considerente!!
Tudor Turcu, ardeleanul mandru participant la X Factor care, seara de seara, “set the stage on fire” a fost declarat astazi, in urma zecilor de mii de voturi ale spectatorilor, CASTIGATORUL celui de-al doilea sezon de X Factor!!

Pe buna dreptate si pe merit!! Tudor Turcu a fost unic pe scena de la X Factor prin vocea sa puternica, masculina, guturala, vocea unui rocker adevarat care a demonstrat ca rock-ul inca nu a murit in Romania si prin bunul sau simt, modestia si timiditatea care, la o prima vedere “de la altitudine” sunt greu de sesizat.
Tudor Turcu a primit premiul cel mare oferit de Orbit Professional – 200.000 euro si un contract cu casa de discuri Cat Music Romania.

Cu banii castigati imi doresc sa deschid o scoala pentru toti copiii talentati, fie ei pictori sau mici muzicieni. Va promit ca nu o sa aveti liniste pe scena! Va iubesc pe toti! a declarat Tudor la finalul show-ului.

Pe locul doi s-a clasat Ioana Anuta care a primit sansa de a participa in cel de-al treilea sezon al indragitului show tv “Te cunosc de undeva” iar pe trei s-a situat politista – artista Natalia Selegean, una dintre cele mai bune voci de pe scena X Factor de anul acesta.

See Also

Felicitari castigatorilor!!

Speram ca Tudor sa nu “moara” dupa X Factor, asa cum s-a intamplat in cazul lui Leonte, ci sa isi duca crezul rock mai departe, sa cante pe marile scene nationale si, de ce nu, internationale, si asteptam foarte curand si primul sau single!!

Va lasam pe final cu prestatia superba a lui Tudor Turcu pentru piesa “Nunta” :

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • Tudor Turcu are 30 de ani, ii place muzica, iar vocea speciala il face inconfundabil. La X Factor a cantat “Feel Like Making Love” -Bad Company. Energetic si cu un timbru vocal usor ragusit, dar cum nu se poate mai potrivit pentru genul muzical ales pentru auditiile concursului, tanarul din Medias a ridicat sala in picioare. A fost unul dintre concurentii care au facut senzatie in episodul 3 din sezonul 2 al competitiei de la Antena 1, difuzat duminica seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top