Now Reading
JULIE MAYAYA ESTE VOCEA ROMANIEI!

JULIE MAYAYA ESTE VOCEA ROMANIEI!

Inca un pariu castigat de catre noi, echipa Star Gossip!
Dupa cateva luni de auditii si live-uri, in aceasta seara magica de Craciun visul celei mai bune voci de anul acesta din cadrul popularului show tv Vocea Romaniei a fost implinit!!
Julie Mayaya, pe care am avut ocazia si bucuria de a o cunoaste personal si care va putem spune ca este AMAZING a castigat titlul de Vocea Romaniei din acest an, alaturi de mentorul sau, sufletistul si talentatul Horia Brenciu.
Julie a dovedit ca este cea mai buna prin permanenta ei evolutie scenica, vocea black soul unica si de nivel international si prin mandria cu care afirma ca este romanca desi are origini congoleze. Cu ajutorul a cateva sute de mii de admiratori este Vocea Romaniei si a intrat si in posesia premiului de 100.000 euro oferit de Cosmote!
Felicitari Julie si suntem convinsi ca vom auzi cat mai curand de tine!! Speram sa ajungi sus…tot mai sus..si mai departe decat Inna!!
Va lasam cu minunata prestatie scenica a lui Julie pentru piesa “Cose della vita” din aceasta seara a finalei, piesa interpretata senzational alaturi de mentorul sau, Horia Brenciu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top