Now Reading
Zvonuri privind o prestatie muzicala live a starurilor din “Les miserables” pe scena Oscar 2013

Zvonuri privind o prestatie muzicala live a starurilor din “Les miserables” pe scena Oscar 2013

Desi nu a fost inca confirmat oficial, membrii Academy Awards au aflat cine va performa live pe scena Oscarurilor din acest an. Echipa celui mai bun musical, premiat la Globurile de Aur, “Les Miserables”, adica Samantha Barks, Hugh Jackman ( nominalizat in acest an pentru cel mai bun actor), Anne Hathaway ( nominalizata pentru cea mai buna actrita), Eddie Redmayne si Amanda Seyfried vor oferi un moment de senzatie cu o serie de piese clasice precum “One Day More” sau “Do You Hear the People Sing”.
O alta idee, discutata in acest moment, este cea a unui medley cu Hathaway cantand un pasaj din “I dreamed a dream”, Barks cu un pasaj din “On my own” iar Jackman cu piesa “Who am I” sau “Bring him home”.
In acest moment nu a fost nimic confirmat, si nu exista nici o declaratie oficiala din partea Academy Awards cu privire la aceste zvonuri.
O alta prestatie muzicala posibila este cea a lui Adele si renumita “Skyfall” , piesa premiata la Globurile de Aur pentru cel mai bun soundtrack. Nu se stie insa daca artista va fi singura pe scena sau parte a momentului tribut adus lui James Bond.
Gala mult asteptata va avea loc la Teatrul Dolby din centrul Hollywood & Highland pe data de 14 februarie, iar Seth Macfarlane va fi gazda evenimentului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top