Now Reading
Este “Ratchet” colaborarea anului dintre Lady Gaga, Beyonce, Rihanna si Azealia Banks?

Este “Ratchet” colaborarea anului dintre Lady Gaga, Beyonce, Rihanna si Azealia Banks?

O noua piesa legendara este pe cale de a se naste iar zvonurile de pana acum ne spun ca va fi ceva la fel de HUGE ca “Lady marmelade”.
Divele Lady Gaga, Beyonce, Rihanna si Azealia Banks si-au unit fortele, potrivit ultimelor vesti worldwide, pentru o piesa intitulata “Ratchet” si acum se pare ca un teaser a aparut in online.
Fragmentul de 24 de secunde se deschide cu semnale de alarma, introducandu-ne apoi intr-o atmosfera electro-dance si beaturi hip-hop si dubstep. O voce murmura titlul “Ratchet”, dupa care dispare. Piesa a fost produsa, dupa cate stim pana acum, de colaboratorul lui Lady Gaga, Dj White Shadow.

See Also

Gaga a confirmat recent ca o continuare a hitului “Telephone” va aparea pe noul sau material discografic, “Artpop”, iar Azealia a declarat ca a lucrat impreuna cu Mother Monster la doua piese, pe care Gaga urmeaza a le folosi cand va dori. Una dintre aceste piese este numita “Ratchet”, insa nu a fost confirmata nici o colaborare a lui Beyonce sau a Rihannei. Totusi, ambele au postat pe twitter indicii privind colaborarea cu Gaga si despre “Ratchet”.
Asteptarile sunt mari in privinta unei piese ce are ca soliste asemenea nume de anvergura, insa suntem convinse ca cele patru dive nu ne vor dezamagi.
Pregatiti-va pentru “Ratchet”, unul din hiturile acestui an!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top