Now Reading
Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Beautiful life”

Sore a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Beautiful life”

Sore a filmat vineri, alaturi de Mihai Ristea, un videoclip pentru noul single „Beautiful life”, in regia lui Iulian Moga. „Este al doilea videoclip la care am lucrat cu Iulian Moga, dupa ‘Different’, iar colaborarea noastra a decurs excelent. Lucram foarte bine impreuna si, in plus, suntem si foarte buni prieteni”, a spus Sore.

Artista si-a pastrat imaginea fresh cu care fanii sunt obisnuiti: Sore a schimbat mai multe tinute funky, vestimentatia fiind asigurata de Andra Moga, iar machiajul, realizat de Alexandra Pascu.

Nici partenerul sau nu a fost mai prejos: Mihai a purtat atat haine casual, cat si un costum foarte elegant, potrivit pentru seara romantica din videoclip. In plus, pentru Mihai, ziua de vineri a fost una cu totul speciala: solistul si-a aniversat ziua de nastere, el implinind 24 de ani.

See Also

“Beautiful life”, un single lansat alaturi de MediaPro Music, este o piesa de dragoste, perfecta pentru toti cei care iubesc. „Single-ul transmite un mesaj sincer de dragoste, despre o relatie si cum ar trebui sa fie ea, cu bune si rele”, a explicat Sore.

Clipul spune povestea romantica a doi indragostiti si ii arata pe cei doi atat in ipostaze tandre, la o cina romantica, dar si in momente amuzante, costumati in super-eroi. Sore si Mihai au fost costumati in Wonderwoman si Superman, apoi in Gwen Stefani si Slash, spre amuzamentul intregii echipe de filmare. „Acest mix de seriozitate si amuzament ar trebui sa fie secretul unei relatii ideale”, este de parere tanara artista.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top