Now Reading
Dj Sava lanseaza albumul “Cocktail”

Dj Sava lanseaza albumul “Cocktail”

“I Like The Trumpet”, ” September”, ” Free”, “Sunshine”, sunt doar cateva dintre hiturile incluse pe cel mai proaspat album DJ Sava, “Cocktail”, lansat aseara printr-un concert electrizant, in care cunoscutul DJ alaturi de invitatii sai – Andreea D, Connect-R, Raluka, Misha, J.Yolo au oferit publicului o seara exploziva in ritmurile celor mai tari piese lansate de-a lungul timpului.

este atat numele celui mai recent single al meu, cat si numele albumului. Este un cocktail de piese, o colectie de hituri lansate de catre mine alaturi de unii dintre cei mai importanti artisti din Romania. Raluka, Misha, Andreea D, Connect-R, Yolo, Cristina sunt artistii pe care ii veti auzi pe album si carora vreau sa le multumesc pentru ca au acceptat invitatia sa fie alaturi de mine la evenimentul de lansare a albumului si sa ofere un spectacol exceptional.”, povesteste DJ Sava

See Also

Noul album DJ Sava contine 13 piese si 3 remixuri ale celebrelor “I Like Trumpet”, “Love You” si “Free”, realizate de catre Steve Smart & WestFunk Remix, Gino Manzzoti si Deepside Deejays.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top