Now Reading
Loredana demareaza cel mai mare turneu din ultimii ani!

Loredana demareaza cel mai mare turneu din ultimii ani!

Loredana va porni in martie in cel mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, “Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc pe 15 martie, in Cluj Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor.

In plus, celebra cantareata promite show-uri incendiare si in Oradea (16 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Dragan Muntean) si Craiova (19 martie, Casa de Cultura a Studentilor). Alte orase urmeaza sa fie confirmate in curand. Astfel, fanii Loredanei care nu au participat la concertul exceptional din noiembrie de la Bucuresti au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale.

Sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu fanii mei din Timisoara, Oradea, Deva si toate celelalte orase pe care le voi vizita. Voi canta piese de pe noul meu album, ‘Dragoste’, dar si de pe toate celelalte albume ale mele de pana acum. Va fi o calatorie magica si o experienta irepetabila pentru toti cei prezenti! Va astept ca si cand…”, a spus cantareata.

See Also

Pana la concertele din orasul tau, vezi cum a fost la show-ul Loredanei de la Sala Palatului, din noiembrie anul trecut:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top