Now Reading
Diana Dumitrescu, actrita principala dintr-o noua telenovela romaneasca de la Acasa

Diana Dumitrescu, actrita principala dintr-o noua telenovela romaneasca de la Acasa

Diana Dumitrescu va juca rolul principal in noua telenovela romaneasca ce va avea premiera anul acesta, ACASA. Subiectul noii productii MediaPro Pictures pentru ACASA este inspirat din realitate, sursa fiind campania Pro Tv, “Tu stii ce mai face copilul tau?” ( despre copiii abandonati de parintii care au plecat in strainatate in cautarea unei vieti mai bune), castigatoare a premiului Emmy.

Diana este foarte incantata de noul proiect si in acelasi timp foarte fericita ca poate sa lucreze din nou alaturi de sotul ei, producatorul Ducu Ion, dupa succesul avut impreuna cu lungmetrajul “Minte-ma frumos”. Actrita pregateste un personaj fascinant, de care telespectatorii se vor indragosti din prima clipa.

Pentru mine, acesta noua telenovela reprezinta o noua provocare, atat prin prisma rolului pe care il interpretez, cat si a subiectului. Personajul meu este unul cheie in actiunea povestii si de aceea prefer sa ii las pe telespectatori sa il descopere. Telenovela are la baza un subiect de actualitate in Romania si cu siguranta va prinde la public”, marturiseste Diana Dumitrescu.

See Also

In 2013, ACASA implineste 15 ani! 15 ani de iubire, 15 ani in care productii precum Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Pacatele Evei, Iubire ca in filme, Daria, iubirea mea, Inima de tigan, Doctori de mame, Ingerasii, Regina, Razboiul sexelor, Aniela, Iubire si onoare au cucerit inimile telespectatorilor ACASA.

In 2013, noua telenovela romaneasca promite o poveste emotionanta, cu un subiect actual, iubire si pasiuni nestavilite!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top