Now Reading
Afla secrete din culisele primei colectii vestimentare a Rihannei

Afla secrete din culisele primei colectii vestimentare a Rihannei

Rihanna se numara printre cele mai fashioniste starlete mondiale, de aceea nu este de mirare ca a fost doar o chestiune de timp pana ce Riri a inceput sa isi creeze propria colectie vestimentara. Astazi ne putem bucura de un video din culisele colectiei sale de haine, sub labelul River Island, intr-un videoshooting pentru Vogue.

De mult timp mi-am dorit sa imi creez propriul label fashion. Mi-am dorit acest lucru inca de cand am inceput sa iubesc moda. De fiecare data cand vedeam ceva intr-un cuier, ceva imi spunea ca trebuie sa schimb ceva la acel obiect vestimentar. Asa ca m-am gandit ca singurul lucru prin care puteam face asta este sa creez hainele perfecte pentru mine, a declarat Rihanna.

De asemenea, artista a precizat de ce a ales sa lucreze cu River Island, tinand cont ca zeci de alte firme au batut la usa ei. ” Sa fac echipa cu River Island si sa creez haine pentru femeile care au personalitati tinere si puternice, aceasta este ceea ce mi-am dorit sa fac“.

Cat despre stilul vestimentar ales pentru colectia ei “Este casual, chic, flirty. Stilul in mod cert a fost inspirat de starile mele de spirit”.

See Also

Rihanna va face publica prima sa colectie in colaborare cu brandul high street River Island, printr-o prezentare de moda in cadrul Saptamanii Modei de la Londra. Show-ul unde accesul se va face doar pe baza de invitatie, va avea loc pe 16 februarie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top