Now Reading
Single: Dj Project & Adela – “Vraja ta”

Single: Dj Project & Adela – “Vraja ta”

Cea mai indragita trupa dance din Romania, Dj Project ( Gino Manzotti si Maxx) revin cu un nou single alaturi de frumoasa si talentata actrita -cantareata Adela Popescu.
Noua lor piesa se numeste “Vraja ta” si a fost lansata astazi in direct la Pro Fm.
Este o piesa pentru indragostiti, potrivita pentru luna iubirii care se apropie cu pasi repezi.

Vraja ta” va fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere in ea. Este o piesa pozitiva si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day”, marturiseste Adela Popescu.

La fel ca orice alta melodie marca Dj Project si aceasta este un hit inca din fasa. De cand a fost scrisa prima idee. Dupa parerea noastra, dupa parerea oamenilor de studio care au participat la orchestratie, dupa parerea prietenilor care au ascultat-o – clar va fi un hit al acestei primaveri”, declara Dj Maxx.

Noutatea pe care o aduce aceasta melodie sta si in mesajul pozitiv pe care il transmite. Vraja ta! Inca din titlu iti dai seama ca este vorba despre o poveste de dragoste frumoasa, in ton cu anotimpul care va urma, in ton cu ziua de Valentine’s Day”, completeaza Dj Gino Manzotti.

See Also

Single-ul “Vraja ta” este produs de catre Kazibo Music si, cu siguranta, va ajunge foarte repede la inimile fanilor: “La toate concertele noastre reactia publicului este una exploziva. Fanii canta alaturi de noi fiecare melodie si suntem siguri ca vor indragi acest nou single foarte repede inca de la prima auditie”, povestesc cei trei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top