Now Reading
Justin Timberlake a uluit o audienta de sute de mii de spectatori in cadrul concertului de comeback @ Super Bowl Weekend

Justin Timberlake a uluit o audienta de sute de mii de spectatori in cadrul concertului de comeback @ Super Bowl Weekend

Au trecut ani buni de cand superstarul Justin Timberlake a lansat piese pe care apoi le prezenta live fanilor sai din lumea intreaga, insa, in ciuda unei absente indelungate de pe scena, JT nu si-a pierdut farmecul. Justin a facut debutul turneului ce poarta numele noului sau material discografic ” 20/20 experience” ieri seara in cadrul show-ului Super Bowl Weekend, in New Orleans.
Imbracat la costum si cravata, asa cum spune si titlul celui mai single al sau, “Suit & tie”, Justin a inaugurat concertul cu primul sau single din 2002, “Like I love you” si a facut apoi un periplu prin hiturile sale de succes mondial “Cry me a river”, “Future/ sex/sound”, “Rock your body” si “What comes around…”.
Surpriza cea mare pentru fanii sai a venit dupa ce Justin a performat live single-ul nou “Suit & tie” impreuna cu Jay Z ca featured guest. Asta deoarece artistul a lansat in premiera live doua noi piese de pe urmatorul sau album: “Little pusher girl” o combinatie intre new style si retro style si “Bad girl”, o piesa sexy, asa cum obisnuia dl Timberlake in vremurile sale bune sa ne (in)cante.
De asemenea, Justin nu a uitat nici de cei care l-au inspirat in cariera lui aducand un omagiu celor de la Jackson 5 printr-un cover al piesei “Shake your body” si trupei INXS printr-un cover al piesei “What you need”, la final aducandu-si inapoi in prim plan “Sexy back”-ul.
Urmatoarele show-uri live ale maestrului Justin Timberlake sunt asteptate in cadrul premiilor Grammy si Brit Awards.
Pana atunci insa, sa ne bucuram pe deplin de comeback-ul sau muzical pe scena worlwide!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top